Mikä DIY?

DIY eli Do It Yourself, suomeksi Tee Se Itse, tarkoittaa tässä tapauksessa, että sinun tulee koota suosikkituotteesi Alonia Eco Hair verkkokaupasta itse.

Alonia Eco Hair ekologinen hiustenhoitosarja muodostuu yksinkertaisuudessaan tuoksuttomista shampoista ja hoitoaineista sekä itse lisättävistä tuoksuista. Shampoita on neljä kappaletta erilaisille hiuksille sekä päänahan ihoille. Hoitoaineita on kaksi. Kaikki Alonia-sarjan hiusten pesu-ja hoitotuotteet ovat esiteltyinä täällä.

Jos valitsee ostaa tuotteensa tuoksulla, sarjassa on neljä erilaista tuoksusekoitusta, jolla voi itse 'tuunata' shampoon tai hoitoaineen. Tai molemmat! Taikka esimerkiksi shampoon yhdellä tuoksulla ja hoitoaineen toisella.

Seuraavan tason kotispa-käyttäjä tuunaa shampoon kertaluontoisesti annostelemalla tuoksun suoraan pipettipullosta tuotteen sekaan kämmenelle. Näin ollen saa joka kerta sen tuoksun, tai välillä tuoksuttomankin, minkä kokee siihen hetkeen parhaaksi. Tuoksuissa löytyy aromaterapiasta tuttuja elementtejä, IV Peace tuoksu sisältää orvokkia ja laventelia, jotka lisäävät rauhaa mieleen ja antavat hyvää unta. II Energy-tuoksussa kohtaa appelsiini ja rosmariini, jotka vahvistavat päätöksen tekoa sekä auttaa jaksamaan kiireisessä arjessa. Tuoksuja on neljä. Tuoksut esitellään täällä.

Alonia-sarjan DIY-ajatus huipentuu valintaan pullomateriaalista, jossa haluat tuotteesi saada. Vaihtoehtoina on ekologinen lasipullo tai kierrätysmuovista valmistettu edelleen kierrättettävä muovipullo. Verkkokaupan alasvetolaatikoista saat helposti valittua mieleisesi.