Itse lisättävät tuoksut 
 


Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden nauttia pienestä, omasta spa-hetkestäsi

Tuoksumme helpottavat stressiä, maadoittavat tai auttavat keskittymään. Halusimme, että voisit nauttia luonnollisten tuoksujemme avulla pienestä terapeuttisesta spa-hetkestä samalla kun peset ja hoidat hiuksiasi: kenties piristyksestä aamulla ja rentoutuksesta illalla.

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan itseäsi: saako jokin tuoksu sinut rauhalliseksi, toinen taas energiseksi?


I REFRESH

KURKKU & EUKALYPTUS

KURKKU
Kurkku sisältää paljon mineraaleja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa sekä edistävät hiusten kasvua. Kurkun tuoksu rentouttaa mieltä ja antaa lempeitä ajatuksia.
Kurkkua on viljelty Intiassa jo 3000 vuotta sitten.

EUKALYPTUS
auttaa hengitystäsi kulkemaan paremmin puhdistaen hengitysilmaa ympärilläsi. Eukalyptus vahvistaa ja virkistää elvyttäen verenkiertoa, antaen harmonisen tunteen.

Vinkki:

Jos pohdit mikä tuoksu sopisi sinulle tai läheisellesi, seuraava saattaa auttaa valinnassa! Refresh on vesi-elementin tuoksu eli sopii horoskoopissa seuraaville: kalat, rapu ja skorpioni ;)

INCI: Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Limonene, Geraniol


II ENERGY

APPELSIINI & ROSMARIINI


APPELSIINI

Appelsiiniöljy piristää ja lisää rohkeutta sekä hillitsee stressiä. Appelsiini rauhoittaa kuivaa ihoa. Appelsiinia on viljelty Kiinassa jo tuhansia vuosia. Sana appelsiini koostuu sanoista omena ja kiina eli kiinan omena.

ROSMARIINI

Sinulle, joka kamppailet liian työnteon kanssa. Kun haluat virkistää muistia ja poistaa väsymystä italian suosituin villiyrtti rosmariini auttaa sinua siinä.

Vinkki:

Jos pohdit mikä tuoksu sopisi sinulle tai läheisellesi, seuraava saattaa auttaa valinnassa! Energy on tuli-elementin tuoksu eli sopii horoskoopissa seuraaville: oinas, leijona, jousimies ;)

INCI: Citrus Sinesis Peel (Orange) Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Geraniol, Farnesol, Citral, Linalool, Limonene


III FOCUS

SITRUUNA & MÄNTY


SITRUUNA

Sitruuna rauhoittaa mieltä keskittymään ja auttaa sinua huomaamaan tämän hetken onnen. Sitruunan antioksidantit ja vitamiinit vahvistaa kehoasi läsnäoloon ja parantaa työtehoa!

MÄNTY

Mänty maadoittaa metsän virkistävällä voimalla. Vaatimattoman kaunis mänty stimuloi ja terästää keskittymiskykyä.
Suomen vanhin mänty on 780-vuotias!

Vinkki:

Jos pohdit mikä tuoksu sopisi sinulle tai läheisellesi, seuraava saattaa auttaa valinnassa! Focus on maa-elementin tuoksu eli sopii horoskoopissa seuraaville: kauris, härkä ja neitsyt ;)

INCI: Pinus Sylvestris (Pine) Oil*, Citrus Limon Peel Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol


IV PEACE

LAVENTELI & ORVOKKI


LAVENTELI

Sinulle, joka tarvitset juurtumista ja rauhaa mieleen. Laventeli tasapainottaa ja antaa levollisen unen. Kerrotaan, että laventelipelloilla työskentelevät ihmiset eivät kärsi päänsäryistä.

ORVOKKI

Orvokki tukee positiivista ajattelua ja luo optimistista uskoa itseesi.

Vinkki:

Jos pohdit mikä tuoksu sopisi sinulle tai läheisellesi, seuraava saattaa auttaa valinnassa! Peace on ilma-elementin tuoksu eli sopii horoskoopissa seuraaville: kaksoset, vaaka ja vesimies ;)

INCI: Violet Leaf Absolute and Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) *Oil
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonen, Linalool

Eteeriset tuoksuöljyt tuomassa tunnelmaa hiustenpesuun

Eteeriset tuoksusekoitukset ovat harkiten luotu täyttämään Alonia-sarjaa. Sarjan tuotteiden pohja on lähtökohtaisesti tuoksuton, mikä edesauttaa mieleisen tuoksun lisäämisen shampooseen ja hoitoaineeseen.

Tuoksut myydään pipettipulloissa, joista ne annostellaan shampoo- ja hoitoainepulloon tai kertaluontoisesti kämmenelle tuotteen sekaan.

Tee näin:

1. Lisää tuoksu koko shampoo- tai hoitoainepulloosi tiputtamalla niihin 1-3 pipetillistä tuoksua. Voit lisätä tuoksua tuotteisiin ajan myötä tai käyttää loput alla olevissa vinkeissä listatuilla tavoilla. P.s. Kun tuoksun lisää suoraan pulloon, tekee se arjesta hieman ripeämmän.

Tai näin:

2. Jos haluat kokeilla eri tuoksuja päivän erilaisiin tunnelmiin, sekoita kertaluontoisesti kämmenelläsi pari tippaa tuoksua sopivaan määrään shampoota ja hoitoainetta.


VINKKI!

Voit tuunata tuoksuilla vartalovoiteesi tai käyttää sitä parfyyminä kasviöljyn tai voiteen seassa.

Kun tarvitset voimaa, pese ja hoida hiuksesi Energy-tuoksulla.

Jos tarvitset rohkeutta ja elinvoimaa tulevaan palaveriin, tuoksuta Focus- tuoksua tai sipaise kasviöljyyn sekoitettuna kaulan iholle.

Rentoutumiseen ja ajattelutyöhön valitse raikas Refresh- tuoksu.

Jos toivot hyvää unta, voit tipauttaa pipetistä pari tippaa Peace- tuoksua tyynyn kulmaan rauhoittamaan unta.

Aikuisen läsnä ollessa lapsetkin tykkäävät saada annostella pipetillä

Kun valitset laittaa tuoksun suoraan shampoo pulloon, sinulla on valmiina valitsemallasi tuoksulla hajustettu tuote. Kun päätät hajustaa tuotteesi aina niitä käyttäessäsi, pääset siis vaikuttamaan fiilikseen minkä kulloinkin haluat saavuttaa. Kumpaakin tapaa kannattaa kokeilla! Aikuisen läsnä ollessa lapsetkin tykkäävät saada annostella pipetillä. He osaavat ja pystyvät siihen hienosti. Voit siis lisätä tuoksun suoraan shampooseen ja käyttää esimerkiksi hoitoaineen tuoksuttomana. Tai toisinpäin. Tai miksata kahta tuoksua. Tai lisätä tuoksun löylyveteen! Tapoja on loputtomiin, you name it!

Tuotteet sopivat hajusteettomuudellaan tuoksuyliherkille ja tuotteet toimivat loistavasti sellaisenaan, mikäli tuoksua ei halua lainkaan lisätä.

Vinkki! Huolehdi, että tuoksupullot ovat tasaisella alustalla kylpyhuoneessa, jolloin ne ovat helposti annosteltavissa.