Itse lisättävät Alonia tuoksut Eteeriset tuoksuöljyt

Tuoksut myydään pipettipulloissa, joista ne annostellaan shampoo- ja hoitoainepulloon TAI kertaluontoisesti kämmenelle tuotteen sekaan. Kun tuoksun lisää suoraan pulloon, tekee se arjesta hieman ripeämmän. Mutta kun tuoksuja on useampia, voi halutessaan tehdä shampoo-koktaileja sen hetken tunnelman mukaan. Muutama tippa pipetistä aamulla Refresh-tuoksua shampooseen tai illalla Peace-tuoksua hoitoaineen sekaan.I REFRESH

KURKKU & EUCALYPTUS

KURKKU
Kurkku sisältää paljon mineraaleja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa sekä edistävät hiusten kasvua. Kurkun tuoksu rentouttaa mieltä ja antaa lempeitä ajatuksia.
Kurkkua on viljelty Intiassa jo 3000 vuotta sitten.

EUCALYPTUS
auttaa hengitystäsi kulkemaan paremmin puhdistaen hengitysilmaa ympärilläsi. Eucalyptus vahvistaa ja virkistää elvyttäen verenkiertoa, antaen harmonisen tunteen.

INCI: Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Limonene, Geraniol


II ENERGY

APPELSIINI & ROSMARIINI


APPELSIINI

Appelsiiniöljy piristää ja lisää rohkeutta sekä hillitsee stressiä. Appelsiini rauhoittaa kuivaa ihoa. Appelsiinia on viljelty Kiinassa jo tuhansia vuosia. Sana appelsiini koostuu sanoista omena ja kiina eli kiinan omena.

ROSMARIINI

Sinulle, joka kamppailet liian työnteon kanssa. Kun haluat virkistää muistia ja poistaa väsymystä italian suosituin villiyrtti Rosmariini auttaa sinua siinä.

INCI: Citrus Sinesis Peel (Orange) Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Geraniol, Farnesol, Citral, Linalool, Limonene


III FOCUS

SITRUUNA & MÄNTY


SITRUUNA

Sitruuna rauhoittaa mieltä keskittymään ja auttaa sinua huomaamaan tämän hetken onnen. Sitruunan antioksidantit ja vitamiinit vahvistaa kehoasi läsnäoloon ja parantaa työtehoa!

MÄNTY

Mänty maadoittaa metsän virkistävällä voimalla. Vaatimattoman kaunis mänty stimuloi ja terästää keskittymiskykyä.
Suomen vanhin mänty on 780-vuotias!

INCI: Pinus Sylvestris (Pine) Oil*, Citrus Limon Peel Oil*
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol


IV PEACE

LAVENTELI & ORVOKKI


LAVENTELI

Sinulle, joka tarvitset juurtumista ja rauhaa mieleen. Laventeli tasapainottaa ja antaa levollisen unen. Kerrotaan, että laventelipelloilla työskentelevät ihmiset eivät kärsi päänsäryistä.

ORVOKKI

Orvokki tukee posiitivista ajattelua ja luo optimistista uskoa itseesi.

INCI: Violet Leaf Absolute and Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) *Oil
*Organic and Wildcrafted

Allergeenit: Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonen, Linalool

Alonia tuoksut


Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden nauttia pienestä, omasta spa-hetkestäsi tuoksujemme avulla kun peset ja hoidat hiuksiasi.


Eteeriset tuoksusekoitukset ovat harkiten luotu täyttämään Alonia-sarjaa. Sarjan tuotteiden pohja on lähtökohtaisesti tuoksuton, mikä edesauttaa mieleisen tuoksun lisäämisen shampooseen ja hoitoaineeseen.

Kun valitset laittaa tuoksun suoraan shampoo pulloon, sinulla on valmiina valitsemallasi tuoksulla hajustettu tuote. Kun päätät hajustaa tuotteesi aina niitä käyttäessäsi, pääset vaikuttamaan fiilikseen minkä kulloinkin haluat saavuttaa. Kumpaakin tapaa kannattaa kokeilla! Aikuisen läsnäollessa lapsetkin tykkäävät saada annostella pipetillä. He osaavat ja pystyvät siihen hienosti. Voit siis lisätä tuoksun suoraan shampooseen ja käyttää esimerkiksi hoitoaineen tuoksuttomana. Tai toisinpäin. Tai miksata kahta tuoksua. Tai lisätä tuoksun löylyveteen! Tapoja on loputtomiin, you name it!

Tuotteet sopivat hajusteettomuudellaan tuoksuherkille ja tuotteet toimivat loistavasti sellaisenaan, mikäli tuoksua ei halua lainkaan lisätä.

Vinkki! Huolehdi, että tuoksupullot ovat tasaisella alustalla kylpyhuoneessa, jolloin ne ovat helposti annosteltavissa.