Jälleenmyyjille

Hei sinä ekologisuutta ja eettisyyttä arvostava!

Haluatko Alonia Eco Hair-hiustenhoitotuotteet valikoimiisi?


ALONIAhelsinki Oy toimii Helsingissä Alonia Eco Hair Therapy-tuotteiden tukkumyyjänä. Olemme vuonna 2021 perustettu suomalainen kahden kampaaja-yrittäjän yritys, joka edustaa omaa, ekologista ja vastuullista Alonia-brändiä. Show Room sekä oma varasto sijaitsevat Helsingissä.Olemme tukkukauppa, joka edustaa kiinnostavia, ekologisia, laadukkaita ja kilpailukykyisiä hiustenhoitotuotteita. Olemme yhteistyökumppani, jonka kanssa asiakkaamme voivat tehdä hyvää yhteistyötä. Otamme myös huomioon kuluttaja-asiakkaiden parhaan palvelemisen.

Ekologisuus & vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus on tekemisemme ydin. Tuotteet pakataan matkaan mahdollisimman ekologisesti, ympäristöystävällisyys aina huomioon ottaen! Shampoo- ja hoitoainepullojen materiaalit ovat valittavissa kierrätysmuovista tehdystä kierrätettävästä muovista sekä täytettävistä lasipulloista. Alonia-sarjan tuotantoketju tukee pieniä yrityksiä ja luomutuottajia kotimaassa sekä Euroopassa. Ketjussa tuetaan Reilua Kauppaa ja Naisten Pankkia.

〰️ Lahjoitamme John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren pelastamiseksi 〰️


Laatu

Myymämme Alonia Eco Hair-sarjan ekologiset ja biohajoavat hiustenhoitotuotteet ovat artesaani laatuisia. Tuotteet ovat Suomessa tehtyjä, suunniteltuja ja pakattuja. Kerromme yhteistyökumppaneillemme avoimesti ja rehellisesti kunkin tuotteen hinta-laatusuhteen sekä tuotteiden raaka-aineiden alkuperän. Tuemme jälleenmyyjiä kouluttamalla ja kertomalla kaiken minkä tiedämme luonnonkosmetiikasta. Olemme helposti tavoiteltavissa, missä ikinä meitä tarvitaankaan. Olemme apuna ja tukena.


Jälleenmyyjäksi? Oletko kiinnostunut edustamaan ekologisia Alonia Eco Hair-tuotteitamme?

Alta löytyy yhteydenottolomake, jonka täyttämällä vastaamamme sinulle pian.

Ajantasaiset yhteystietomme alla myös! Ollaan kuulolla :)


Alonia Eco Hair

Mechelininkatu 25 lh 5b, 00100 Helsinki

0400-406885

alonia@alonia.fi