Alonia Aroma™ hoitaa paitsi hiuksiasi, antaa sinulle tuoksujen avulla voimaa tai rauhaa. Valitse alta sinulle sopivin ja tilaa kotiisi! Osta tästä tuotteita yksittäin!Tuoksun voi lisätä kotona suoraan pulloon tai kämmenelle kertaluontoisesti.


Mistä tiedät, mikä shampoo ja hoitoaine sopii juuri sinun hiuksillesi?

Meidän jokaisen hiuksilla on uniikit tarpeet. Ymmärtämällä, mitä hiuksesi todella kaipaavat, puhdistat hiuksesi paremmin, korjaat vaurioita ja palautat niiden luonnollisen elinvoiman. Tee tämä nopea testi ja pääset helposti tilaamaan juuri sinun hiuksillesi parhaan shampoon & hoitoaineen!

Usein kysytyt

1. Mitä hiustestin paketti sisältää?

Hiustesti räätälöi valmiin hiustenhoitopaketin, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja itse lisättävän tuoksun (58€)

2. Voinko ostaa hiustestipaketin lisäksi muita tuotteita erikseen?

Testin tulos ohjaa paketin suoraan kassalle, josta voi jatkaa ostoksia klikkaamalla itsensä ylävalikon navigoinnista takaisin kauppaan tekemään yksittäisiä ostoksia.

3. Kun valitsen diy (tee se itse), kuinka teen sen?

Kun valitaan tehdä hiustenhoitopaketti itse, se tehdään tuotteen kohdalta alasvetolaatikoista.  

4. Kuinka valitsen oikean shampoon ?

Tuotteet on esiteltyinä linkissä kun klikkaa kaupassa tuotteen kohdalta.  Shampoita on neljä, joista löytyy kaikille hiuksille ja päänahan ihoille omat tuotteet.

1 Shampoo on sopii normaaleille hiuksille. Koko perheen shampoo.

2 Shampoo on kosteuttava. Sopii hyvin myös lapsille.

3 Shampoo on tuuheuttava, lisää hiustenkasvua ja elvyttää kiharaa.

4 Shampoo sopii kuiville ja aroille päänahoille.

6. Hiustenhoitopaketti testillä vai itse rakennettuna (diy)?

Testillä saat juuri sinulle oikeat tuotteet kuin kampaaja olisi ne sinulle valinnut. Jos jo tiedät mitä tarvitset, voit valita kaupasta tuotteita myös yksitellen, riippuen mitä tarvitset. 

7. Tuoksulla vai ilman?

Koska alonia shampoo- ja hoitoaineet ovat tuoksuttomat, sinulla on aina mahdollisuus laadukkaisiin tuoksuttomiin hiustenhoitotuotteisiin, mutta halutessaan tuotteisiin on mahdollisuus tilata mieleisensä alonia-tuoksu neljästä aromaterapeuttisesta tuoksusekoituksesta ja kokkailla shampoo-koktailit kotona!