Tee hiustesti tästä linkistä, jos et keksi mitkä tuotteet sopivat sinulle parhaiten!

Saat testin tuloksena räätälöidyn hiustenhoitopaketin juuri sinun hiuksillesi!Alla voit ostaa tuotteita erikseen ja yhdessä. Tuotteiden kohdalta alasvetolaatikoista saat valittua mieleisesi tuotteet sekä pullon materiaalit!Diy eli tee-se-itse paketit sopivat hyvin myös lahjaksi tai kesäloma tuliasiksi!


Alonia hiustenpesu- ja hoitoaineet ovat tuoksuttomat, mutta tuotteisiin on mahdollisuus tilata mieleisensä alonia-tuoksu neljästä aromaterapeuttisesta tuoksusekoituksesta ja kokkailla shampoo-koktailit kotona!
Tästä saat valita lisätuoksut tai useamman tuoksun paketit!

Tuoksun voi lisätä kotona suoraan pulloon tai kämmenelle kertaluontoisesti.

Usein kysytyt

1. Mitä hiustestin paketti sisältää?

Hiustesti räätälöi valmiin hiustenhoitopaketin, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja itse lisättävän tuoksun (58€)

2. Voinko ostaa hiustestipaketin lisäksi muita tuotteita erikseen?

Testin tulos ohjaa paketin suoraan kassalle, josta voi jatkaa ostoksia klikkaamalla itsensä ylävalikon navigoinnista takaisin kauppaan tekemään yksittäisiä ostoksia.

3. Kun valitsen diy (tee se itse), kuinka teen sen?

Kun valitaan tehdä hiustenhoitopaketti itse, se tehdään tuotteen kohdalta alasvetolaatikoista.  Diy- osasto löytyy kaupasta.

4. Kuinka valitsen oikean shampoon ?

Tuotteet on esiteltyinä linkissä kun klikkaa kaupassa tuotteen kohdalta.  Shampoita on neljä, joista löytyy kaikille hiuksille ja päänahan ihoille omat tuotteet.

1 Shampoo on sopii normaaleille hiuksille. Koko perheen shampoo.

2 Shampoo on kosteuttava. Sopii hyvin myös lapsille.

3 Shampoo on tuuheuttava, lisää hiustenkasvua ja elvyttää kiharaa.

4 Shampoo sopii kuiville ja aroille päänahoille.

5. Miksi kaksi pullon materiaali vaihtoehtoa? 

Haluamme tarjota ekologisemman vaihtoehdon lasipullosta muovipullolle. Lasipullon ajatellaan olevan ekologinen, koska se hyvin pitkäikäinen, mikäli se pysyy ehjänä eikä sen tekoon ole käytetty muovia. Muovipullomme on tehty 100% kierrätysmuovista ja sen voi edelleen kierrättää, mikä tekee siitä mahdollismman ekologisen muovisen version.