Käyttöohjeet


Vinkit Alonia-sarjan käyttöön


Alonia-tuotteissa on vain vähän vettä, sen takia ne ovat laadukkaita ja tiivistemäisiä ja niitä tarvitsee annostella erityisen vähän. Annostele tuotteita mielummin vähemmän kuin liikaa.

Jos hiuksesi ovat likaiset, tee alle nopea, huoleton esipesu Alonia-shampoolla ja jatka sen jälkeen pesu normaaliin tapaan.

Alonia-hoitoaineet ovat erityisen riittoisia, annosteluun riittää hiusten pituudesta riippuen herneen tai kahden kokoinen määrä, josta voi lähteä kasvattamaan määrää jos kokee sen tarpeelliseksi. Kumpaakin Alonia-hoitoainetta voi käyttää myös jätettävänä- sekä tehohoitona. A. Hoitoaine käy muotoilurautojen alle, sisältämänsä kuumuutta sietävän bambun ja riisiproteiinin takia. B. Hoitoaine käy erittäin kuivaan päänahkaan sekä psoriasiksen aiheuttamiin kuiviin kohtiin käyttämällä sitä perusvoiteen tapaan suoraan päänahan kuiville kohdille. Hoitoaineen voi jättää iholle seuraavaan pesuun. Jos kärsii kuivasta päänahasta (tai kuivista hiuksista), Alonia-hoitoaineilla kannattaa tehdä päänahan ja hiusten naamioita. Hoitoaineet sisältävät mango,- manteli- ja sheavoita, sekä spesifejä fermentaatioita, jotka takaavat päänahan ihon oikeanlaisen bakteerikannan ja hiuksen ilmavan kosteutuksen.


Hiustenpesu

Levitä Alonia Eco Hair Therapy shampoo-tuoksuseos kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan ja vaahdota. Päätitpä olla lisäämättä tuoksua tai jos lisäät sen, anna shampoon vaikuttaa 1-2 min ja huuhtele hyvin. Voit myös pikapestä ilman vaikutusaikaa, mutta varmistat shampoon vaikuttavien ominaisuuksien hyödyn kun annat hiuksille ja päänahan iholle pienen ajan tuotteen kanssa. Anna tuoksun valloittaa mielesi!

Lopuksi hoida hiuksesi Alonia Eco Hair Therapy-sarjan hoitoaineella antaen hoitoaineen vaikuttaa pyyhekuivassa hiuksessa 2-5 minuuttia. Jos haluat tehokkaamman hoitovaikutuksen, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Toimi itselisättävän tuoksun kanssa samoin kuin shampoon kanssa.

Tuoksu suoraan pulloon

Kun haluat lisätä tuoksun suoraan pulloosi, tipauta 1/2-2 pipetillistä tuoksua suoraan pulloon (voit myöhemmin lisätä pulloon tuoksua, jos tunnet sen tarpeelliseksi). Sekoita tuoksu pulloon muutaman kerran käännellen pulloa ylösalaisin ja annostele hiuksiin normaaliin tapaan pienen kolikon kokoinen määrä, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Hoitoaineeseen tuoksu imeytyy ja sekoittuu hitaammin.

Tuoksujen vaihtelu

Kun haluat vaihdella tuoksuja ja käyttää eri tuoksuja eri pesukertoina, käytä tiputtaen pipettipullosta kämmenellesi pari tippaa tunnelmaan sopivaa tuoksua pieneen määrään shampoota tai hoitoainetta. Näin pääset kokeilemaan tuoksuja päivän erilaisiin fiiliksiin ja totetuttamaan omaa SPA tunnelmaa koktaileillasi.

Vinkki!

Jos käytät tuoksuja käsiin annostellen, suosittelemme avaamaan tuoksupullon korkin valmiiksi ja asettamaan tuoksun hyvälle alustalle. Lasipullot on hyvä asettaa myös tukevalle alustalle, silloin ne ovat pitkäikäiset ja uudelleen käytettävissä.

Vinkkejä Alonia Eco Hair Therapy- sarjan tuoksujen käyttöön


Alonia shampoiden ja hoitoaineiden pohjat ovat hajusteettomat, mikä edesauttaa oman Alonia Eco Hair Therapy- sarjan kasvituoksun lisäämisen tuotteisiisi. Tuoksut on juonnettu aromaterapiasta ja neljästä vaihtoehdosta sinulla on valittavissa:

Tuoksu I raikas tuoksuöljy kurkulla ja eucalyptuksella rentouttamaan mieltäsi

Tuoksu II rosmariininen energisoiva tuoksuöljy tuomaan voimaa päivääsi

Tuoksu III sitruunainen tuoksuöljy harmoniaan ja keskittyminen palaveriin on taattu

Tuoksu IV pehmeä laventelinen tuoksuöljy rauhalliseen uneen


Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan ja kuulemaan itseäsi: saako jokin tuoksu sinut rauhalliseksi, toinen energiseksi?


DIY KÄYTTÖVINKKI!

Alonia Eco Hair Therapy-sarjan tuoksuihin suositellaan tutustumaan muuallakin kuin Alonia-hoitotuotteissa. Pipettipulloissa on reilusti tuoksuöljyä, siitä riittää kokeilla muihinkin tilanteisiin. Voit esimerkiksi tuunata Alonia- sarjan tuoksuilla vartalovoiteesi ja niin käyttää sitä parfyyminä. Voit käyttää myös tuoksuja diffuserissa perinteisen eteerisen öljyn tapaan, tai lisätä tuoksuöljyä pyykkietikkaan. Tuoksupulloa voi helposti pitää matkoilla mukana, eucalyptus & kurkku tuoksussa Refresh raikastaa hetkessä hotellihuoneen ilman! Pientä Alonia-tuoksupulloa voi pitää mukana myös arjessa. Jos edessä on tilanne, johon vaaditaan rohkeutta tai keskittymistä, nuuhkaise Focus-tuoksua tai sipaise sitä hihan kulmaan.