KäyttöohjeetKuinka alonia tuotteita käytetään?


Alonia tuotteissa on vain vähän vettä, sen takia ne ovat laadukkaita ja tiivistemäisiä ja niitä tarvitsee annostella erityisen vähän. Annostele tuotteita mielummin vähemmän kuin liikaa.

Jos hiuksesi ovat likaiset, tee alle nopea, huoleton esipesu alonia shampoolla ja jatka sen jälkeen pesu normaaliin tapaan.

Alonia hoitoaineet ovat erityisen riittoisia, annosteluun riittää hiusten pituudesta riippuen herneen tai kahden kokoinen määrä, josta voi lähteä kasvattamaan määrää jos kokee sen tarpeelliseksi.

Lue lisää vinkkejä täältä!

Hiustenpesu

Jos lisäät tuoksun suoraan pulloon, tiputa sinne 1-2 pipetillistä valitsemaasi tuoksua.

Levitä Alonia Eco Hair Therapy shampoo+tuoksu seos kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan ja vaahdota. Päätitpä olla lisäämättä tuoksua tai lisätessäsi sen, anna shampoon vaikuttaa 1-2 min ja huuhtele hyvin.  Voit myös 'pika pestä' ilman vaikutusaikaa, mutta varmistat shampoon vaikuttavien ominaisuuksien hyödyn kun annat hiuksille ja päänahan iholle pienen ajan tuotteen kanssa. Anna tuoksun valloittaa mielesi!

Lopuksi hoida hiuksesi AEH-sarjan hoitoaineella antaen hoitoaineen vaikuttaa pyyhekuivassa hiuksessa 2-5 minuuttia. Jos haluat tehokkaamman hoitovaikutuksen, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Toimi itselisättävän tuoksun kanssa samoin kuin shampoon kanssa.

Tuoksu suoraan pulloon

Kun haluat lisätä tuoksun suoraan pulloosi, tipauta 1/2-2 pipetillistä tuoksua suoraan pulloon (voit myöhemmin lisätä pulloon tuoksua, jos tunnet sen tarpeelliseksi). Sekoita tuoksu pulloon muutaman kerran käännellen pulloa ylösalaisin ja annostele hiuksiin normaaliin tapaan pienen kolikon kokoinen määrä, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Hoitoaineeseen tuoksu imeytyy ja sekoittuu hitaammin.

Tuoksujen vaihtelu

Kun haluat vaihdella tuoksuja ja käyttää eri tuoksuja eri pesukertoina, käytä tiputtaen pipettipullosta kämmenellesi pari tippaa tunnelmaan sopivaa tuoksua pieneen määrään shampoota tai hoitoainetta. Näin pääset kokeilemaan tuoksuja päivän erilaisiin fiiliksiin ja toteuttamaan omaa SPA tunnelmaa koktaileillasi.

Huom!

Jos käytät tuoksuja käsiin annostellen, suosittelemme avaamaan tuoksupullon korkin valmiiksi ja asettamaan tuoksun hyvälle alustalle. Lasipullot on myös hyvä asettaa tukevalle alustalle, silloin ne ovat pitkäikäiset ja uudelleen täytettävissä.