Tuoksut


Tuoksuttomat shampoo-ja hoitoainepohjat antavat mahdollisuuden hajustaa tuotteet itse

Alonia-tuoksut ovat aromaterapeuttisia tuoksusekoituksia, joilla voi maustaa muutoin tuoksuttomat shampoon ja hoitoaineen. Voit laittaa tuoksua suoraan pulloon, joka nopeuttaa hiustenpesua arjessa. Eteerisen tuoksuöljyn voi lisätä myös tipauttamalla muutaman tipan pipetistä kertaluontoisesti kämmenelle shampoon ja hoitoaineen sekaan. Näin pääset vaihtelemaan pesun tuoksuja eri päivien tunnelmien mukaan.  Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden nauttia pienestä, omasta spa-hetkestäsi tuoksujemme avulla kun peset ja hoidat hiuksiasi.

Tuoksut ovat 100% luomulaatuisten eteeristen öljyjen sekoituksia. Tuoksut helpottavat stressiä, maadoittavat tai auttavat keskittymään. Voit nauttia tuoksujen avulla pienestä terapeuttisesta spa-hetkestä samalla kun peset hiuksiasi: kenties piristyksestä aamulla ja rentoutuksesta illalla. Sekoita kämmenelläsi pari tippaa tuoksua sopivaan määrään shampoota tai hoitoainetta.

Voit lisätä tuoksun suoraan shampooseen ja käyttää esimerkiksi hoitoaineen tuoksuttomana. Tai toisinpäin. Tai miksata kahta tuoksua. Tai lisätä tuoksun löylyveteen! Tapoja on loputtomiin, you name it!Täydentävät tuotteet - Shampoot

Ekologiset shampoot pesevät hellästi, mutta tehokkaasti jättäen hiukset ilmaviksi.Täydentävät tuotteet - Hoitoaineet

Ekologinen hoitoaine hoitaa luonnonöljyillä ja kasviproteiineilla hiukseen sen kaipaaman taipuisuuden ja kammattavuuden.