VINKIT ALONIA-SARJAN KÄYTTÖÖN


Alonia Eco Hair tuotteet ovat laadukkaita, sen takia sinun tarvitsee annostella niitä erityisen vähän. Halusimme, että voisit nauttia luonnollisten, eteeristen tuoksusekoitustemme avulla pienestä terapeuttisesta spa-hetkestä kun peset hiuksiasi, kenties piristyksestä aamulla ja rentoutuksesta illalla.

Voit aina myös hoitaa hiuksesi ilman hajusteita ja olla lisäämättä tuoksuja, jos olet herkkä hajusteille!

Hiustenpesu

Levitä Alonia Eco Hair Therapy shampoo-tuoksuseos kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan ja vaahdota. Päätitpä olla lisäämättä tuoksua tai jos lisäät sen, anna shampoon vaikuttaa 1-2 min ja huuhtele hyvin. Voit myös pikapestä ilman vaikutusaikaa, mutta varmistat shampoon vaikuttavien ominaisuuksien hyödyn kun annat hiuksille ja päänahan iholle pienen ajan tuotteen kanssa. Anna tuoksun valloittaa mielesi!

Lopuksi hoida hiuksesi Alonia Ecohair Therapy-sarjan hoitoaineella antaen hoitoaineen vaikuttaa pyyhekuivassa hiuksessa 2-5 minuuttia. Jos haluat tehokkaamman hoitovaikutuksen, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Toimi itselisättävän tuoksun kanssa samoin kuin shampoon kanssa.

Tuoksu suoraan pulloon

Kun haluat lisätä tuoksun suoraan pulloosi, tipauta 1/2-1 pipetillistä tuoksua suoraan pulloon (voit myöhemmin lisätä pulloon tuoksua, jos tunnet sen tarpeelliseksi). Sekoita tuoksu pulloon muutaman kerran käännellen pulloa ylösalaisin ja annostele hiuksiin normaaliin tapaan pienen kolikon kokoinen määrä, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Hoitoaineeseen tuoksu imeytyy ja sekoittuu hitaammin.

Tuoksujen vaihtelu

Kun haluat vaihdella tuoksuja ja käyttää eri tuoksuja eri pesukertoina, käytä tiputtaen pipettipullosta kämmenellesi pari tippaa tunnelmaan sopivaa tuoksua pieneen määrään shampoota tai hoitoainetta. Näin pääset kokeilemaan tuoksuja päivän erilaisiin fiiliksiin ja toteuttamaan omaa SPA tunnelmaa koktaileillasi.

Vinkki!

Jos käytät tuoksuja käsiin annostellen, suosittelemme avaamaan tuoksupullon korkin valmiiksi ja asettamaan tuoksun hyvälle alustalle. Lasipullot on hyvä asettaa myös tukevalle alustalle, silloin ne ovat pitkäikäiset ja uudelleen käytettävissä.

Vinkkejä Alonia Eco Hair Therapy- sarjan tuoksujen käyttöön


Jos tarvitset rohkeutta tulevaan palaveriin, pese ja hoida hiuksesi sitruunaisella III Focus-tuoksulla tai tipauta tuoksua paidan kaulukseen. Jos toivot illalla hyvää unta, voit hoitaa hiuksesi illalla rauhoittavalla IV Peace- tuoksusekoituksella tai voit tipauttaa pipetistä pari tippaa tuoksua tyynyliinan reunaan. Kun tarvitset voimaa, pese ja hoida hiuksesi II Energy- tuoksulla. Rentoutumiseen ja ajattelutyöhön valitse hiustenhoitoon ja pesuun raikas I Refresh- tuoksu.

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan itseäsi: saako jokin tuoksu sinut rauhalliseksi, toinen energiseksi?

DIY KÄYTTÖVINKKI!

Alonia Eco Hair Therapy-sarjan tuoksuihin suositellaan tutustumaan muuallakin kuin Alonia-hoitotuotteissa. Pipettipulloissa on reilusti tuoksuöljyä, siitä riittää kokeilla muihinkin tilanteisiin. Voit esimerkiksi tuunata Alonia- sarjan tuoksuilla vartalovoiteesi ja niin käyttää sitä parfyyminä. Voit käyttää myös tuoksuja diffuserissa perinteisen eteerisen öljyn tapaan, tai lisätä tuoksuöljyä pyykkietikkaan. Tuoksupulloa voi helposti pitää matkoilla mukana, eucalyptus (I REFRESH) raikastaa hetkessä hotellihuoneen ilman! Pientä Alonia-tuoksupulloa voi pitää mukana myös arjessa, etenkin jos edessä on tilanne, johon vaaditaan esimerkiksi rohkeutta tai keskittymistä.