Yhteistyössä
Alonia kampaamo

Hyvinvointi on meille tärkeä osa keskellä arkea ja pyrimme tekemään kaikkemme, jotta hektinen arki, rakkaudella rakennetun Alonia- kampaamon seinien sisällä hetkeksi unohtuisi ja asiakkaat pääsisivät rentoutumaan. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kampaamokäynnin.

Keskitymme hiuksiin; leikkausten lisäksi hiusten ekologiseen hoitamiseen ja värjäämiseen, pidentämiseen sekä kampauksiin ja meikkeihin, mutta sisälle saa tulla vaikka lukemaan lehtiä ja juttelemaan. Tai ihanalle cappucinolle tai teelle, tervetuloa <3

Ekologiset kasvivärit ovat hiuksia ja päänahkaa helliviä värjäyksiä, mutta myös kestävä ja myrkytön valinta. Luonnon puhtaista raaka-aineista sekoitetut hius-ja hiuspohjanaamiot on suosittuja syvähoitoja. Syvähoitoon yhdistetty intialainen päänhieronta valitsemallasi eteerisellä kasvituoksulla takaa maksimaalisen hyvinvoinnin tässä hetkessä.

Kampaamoon tästä!Alonia eco hair therapy hiustenhoitosarja lahjoittaa myydyistä tuotteista John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseen.

"Aloniahelsinki oy on helsinkiläinen kahden kampaajan yritys, joka liittyi Itämeren pelastajien joukkoon, jotta puhdas luonto säilyisi myös jälkipolville. Yrittäjät Emma ja Laura haluavat tukea kestävää kehitystä ja tehdä hyvää".

https://johnnurmisensaatio.fi/
Kauneushuone Katariina

Kauneushuone Katariinassa Sinua palvelee huippuammattilainen SKY-Cidesco- kosmetologi Milla Ranta. 

"Olen valmistunut vuonna 2003 ja tehnyt valmistumisesta lähtien hoitotyötä. Rakastan työtäni, ja teen sitä suurella sydämellä, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.
Kauneushuone Katariinassa pääset rentoutumaan rauhallisessa ja kauniissa hoitolassa, jossa jokaista asiakasta palvellaan yksilöllisesti, vailla kiirettä.

Kauneushuone Katariinssa saat ihania hoitoja edistyneellä italialaisella Bioline Jatò-sarjalla. Nyt saatavilla on hoitoja uudella Bioline Jatò Therra Fusion sarjalla, joka on luomusertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Bioline Jatò kehittää yhteistyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa tehokkaita, turvallisia ja puhtaita koostumuksia, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan. Bioline Jatò Therra Fusion-sarjan tuotteet sisältävät mm. superfoodeja kuten ginsengiä,vihreää teetä ja gojimarjoja. Erilaiset kasviöljyt ja-uutteet hellivät ihoa, post-ja prebiootit tasapainottavat ihon toimintoja. Bioline Jatò Therra Fusion-tuotteet ovat Cosmos Organic-sertifioituja."

https://www.kauneushuonekatariina.fi/