alonia ja itämeri


Alonia Eco Hair Therapy -sarjan fossiilittomat shampoot ja hoitoaineet tarjoavat hienon vaihtoehdon perinteisille tuotteille. Niiden hajoavuus ja mikromuovittomuus ovat tärkeitä askelia kohti kestävämpää tulevaisuutta. Lisäksi niiden biohajoavuus ja kasvipohjaisuus ovat merkittäviä etuja ympäristön kannalta.



Yksi Alonia-sarjan merkittävistä eduista on sen hajusteettomuus, mikä tekee siitä sopivan myös herkälle iholle ja ympäristölle. Tämä mahdollistaa sen, että sitä voidaan käyttää myös lasten ja eläinten pesemiseen, mikä on erinomainen ominaisuus perheille ja lemmikkieläinten omistajille. Samalla se avaa uusia mahdollisuuksia käyttää tuotteita luonnossa, kuten metsäretkillä tai saunassa, tietäen että vesi palautuu maaperään turvallisesti.

Alonia-sarjan tuotteet ovat sulfaatittomia, joten ne eivät ole osaltaan lisäämässä ympäristön kiertoon mitään sinne kuulumatonta. Vaikka kosmetiikan sulfaatit ovat eri sarjassa maataloudessa muodostuvien sulfaattien kanssa, monet kosmetiikan sulfaatit aiheuttavat iho-oireita eikä vahvimpia niistä suositella herkälle iholle. Sulfaatit ovat kosmetiikassa tarpeettomia, hiukset saa pestyä puhtaiksi ja ilmaviksi ilman niitä!

Huolella valitut retkeilytuotteet tekevät ulkoilmaelämästä nautinnollista

Alonia-sarja on myös sitoutunut ympäristön suojeluun lahjoittamalla osan myynnistä John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseksi. Tämä osoittaa brändin vastuullisuuden ja halun olla osa ratkaisua ympäristöhaasteisiin. 

Alonia- tuotteiden hinnasta siirtyy konkreettinen siivu John Nurmisen Säätiön Itämerityötä tukemaan.

Kaiken kaikkiaan Alonia Eco Hair Therapy -sarjan tuotteet ovat hieno esimerkki siitä, miten luonnonmukaiset ja ympäristöystävälliset vaihtoehdot voivat tarjota tehokasta ja turvallista hoitoa hiuksille samalla kun ne suojelevat ympäristöä.