Alonia-tuotteet noudattavat kestävän kehityksen periaatetta.

Suurena henkilökohtaisena tavoitteena Alonia Eco Hair Therapy-sarjan avulla haluamme kertoa hajoavasta eli mikromuovittomasta luonnonkosmetiikasta ja sen hyvistä puolista niiden käyttäjille. Hieman tuttavallisemmin, Alonia Eco Hair- tuotesarja on biohajoava, kasvipohjainen, ilman synteettisiä aineita ja mikromuoveja luotu koostumus, joka turvaa paitsi kemikaaleista vapaan kehon tuotteiden käyttäjille, myös puhtaamman luonnon ja Itämeren tuleville sukupolville.

Haluamme olla mukana levittämässä Itämeri tietoisuutta, joten lahjoitamme myydyistä shampoopulloista osan John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseen.

Alonia-sarjan shampoiden ja hoitoaineiden hajusteettomuuden takia niillä voi pestä myös lapset ja eläimet. Hiukset voi pestä tuotteilla huoletta metsäretkillä tai kesämökillä saunassa, jossa vesi palautuu maaperään. Lähtökohtaisesti toivomme, että mereen suoraan ei päästetä mitään, mutta shampoon ollessa 100% luonnontuote, katastrofi on pienin mahdollinen.

Kaikki raaka-aineemme ovat 100 % jäljitettäviä, ne ovat huolellisesti valittuja orgaanisia luonnontuotteita luomutiloilta ympäri maailman, pääasiassa Euroopasta. Alonia Eco Hair tuotteiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat aina eettisesti tuotettuja. Raaka-aineidemme valmistajat tukevat mm. Naisten Pankkia sekä Reilun Kaupan viljelmiä.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa. Tuotteisiimme pyritään saamaan raaka-aineita mahdollisimman paljon kotimaasta. Kotimaiset yrtit tulevat luomutiloilta samalta alueelta, missä tuotteet valmistetaan. Alonia Eco Hair-sarjan tuotteita valmistava tehdas on ensimmäinen tehdas Suomessa, joka on läpäissyt ICADAn vaatimukset ja on sen yhteistoimija. ICADA-sertifiointijärjestelmä on Saksassa perustettu luonnonkosmetiikkaa kansainvälisesti sertifioiva taho.

Pakkauksemme on valikoitunut mahdollisimman ekologisesti. Koska biohajoavaa shampoopulloa ei ole vielä saatavilla nestemäisiin tuotteisiimme, tarjoamme pullon materiaalina R-PET kierrätysmuovipullon. R-PET muovipullo tarkoittaa, että pullo on valmistettu 100% kierrätysmuovista, jolloin sen hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisen muovipullon, jonka valmistukseen on käytetty aina neitseellistä muovia. Pullon voi kierrättää muovinkierrätys astiassa sekä pullot tulevat alihankkijoilta Suomesta. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettyä aaltopahvia, suojapaperi on kierrätettyä ja kierrätetystä paperista tehtyä sekä teippi on luonnonkumiliimainen paperiteippi, jonka voi kierrättää aaltopahvin kanssa. 


Laatutakuu

ALONIAhelsinki Oy haluaa toimillaan sitoutua mahdollisimman ekologiseen yrityskulttuuriin heti perustamisesta saakka. 

Takaamme, että myymämme tuotteet edustavat kestävän kehityksen arvoja, reilua kauppaa, ekologisuutta ja solidaarisuutta.

Tuotteemme valmistetaan Suomessa.