alonia kampaamo


Varaa aikasi puhelinnumerosta 0400406885


Alonia Eco Hair Therapy hiustenhoitosarjan juuret ovat 8-vuotiaassa alonia kampaamossa.

Töölölainen kampaamo on aikanaan perustettu solidaariseksi olohuoneeksi, jonne kaikki ovat tervetulleita ja jossa kaikki ovat samanarvoisia. Alonia- shampoosarja on jatke teemalle, jossa keskitytään omaan ja ympäristön hyvinvointiin.


Me ollaan ihana kampaamo ja hyvinvoinnin keskus keskellä Helsinkiä

Ajatus Aloniasta lähti pari vuotta ennen sen perustamista (2016), kun halusin vielä jotain lisää 15 vuotta jatkuneeseen kampaajan työhöni. Lisää jotain, mitä se olisi? Tavoitteena oli löytää paikka, jonne tulvisi sisään runsaasti luonnonvaloa ja jonne ihan kaikki olisivat tervetulleita. Halu jakaa hyvää fiilistä, solidaarisuutta ja yhteisiä ajatuksia oli vahvasti etusijalla hyvän hiustenleikkuun ohella. Ajatus kyti ja ideat jalostuivat, kaunis tila 'tippui' eteeni, Alonia syntyi ja päätin liimata ikkunaan: Hiukset ja Hyvinvointi.

Hyvinvointi meillä Aloniassa on tärkeä osa keskellä arkea ja pyrimme tekemään kaikkemme, jotta hektinen arki, rakkaudella rakennetun Alonian seinien sisällä hetkeksi unohtuisi ja asiakkaat pääsisivät rentoutumaan. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kampaamokäynnin.

Keskitymme hiuksiin; leikkausten lisäksi hiusten ekologiseen hoitamiseen ja värjäämiseen, pidentämiseen sekä kampauksiin ja meikkeihin, mutta sisälle saa tulla vaikka lukemaan lehtiä ja juttelemaan. Tai ihanalle cappucinolle tai teelle, tervetuloa <3

Ekologiset kasvivärit ovat hiuksia ja päänahkaa helliviä värjäyksiä, mutta myös kestävä ja myrkytön valinta. Luonnon puhtaista raaka-aineista sekoitetut hius-ja hiuspohjanaamiot ovat suosittuja syvähoitoja. Syvähoitoon yhdistetty intialainen päänhieronta valitsemallasi eteerisellä kasvituoksulla takaa maksimaalisen hyvinvoinnin tässä hetkessä.

'Emma


alonia x alonia eco hair

On kiitollista ollut saada tehdä oman brändin nimeä kantava hiustenhoitosarja, mutta on myös kiitollista saada töitä sarjan kanssa kampaamossa päivittäin. Näin voimme seurata sarjan tuotteiden toimivuutta erilaisiin hiuksiin. 

Nöyränä jatkamme sarjaamme tutustumista ja sen tuotteiden ominaisuuksien tutkimista ja kehittämistä. 

Kiitos mukana kulkijoille <3

Kuvagalleria