A. Conditioner for everyday use -

A. Hoitoaine kaikille hiuksilleLoistava hoitoaine kaikille hiuksille! Toimii niin pitkässä kuin lyhyessäkin hiuksessa, ovatpa hiuksesi värjäämättömät, sävytetyt tai kasvivärjätyt. Sopii myös elvyttämään kiharaa hiusta.

Hoitoaineen pääraaka-aine on Sweet almond oil, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, kosteuttaa ja tekee hiuksesta pehmeän, kiiltävän ja joustavan. Manteli sisältää mm. biotiinia, eli B-vitamiinia, joka on hiusten hyvinvoinnille tärkeä vitamiini.

Toinen ihana hoitava raaka-aine on mangovoi. Se pehmentää ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, sekä kosteuttaa ja antaa elastisuutta. Mangovoi sisältää runsaasti E-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja, sekä antioksidantteja.

Tässä tuotteessa on probioottinen retiisijuuri-fermentaatio, jonka seurauksena tuotteeseen saadaan mikrobipohja, jolla on päänahan ihon hyvinvointia edistäviä vaikutuksia.  Fermentaatioprosessi hajottaa raaka-aineiden monimutkaiset molekyylit pienempiin, helpommin imeytyviin komponentteihin, mikä lisää niiden tehokasta imeytymistä hiuksissa. Fermentaation eli käymisprosessin aikana pienen pienet mikro-organismit voivat tuottaa erilaisia ​​vitamiineja, entsyymejä, aminohappoja ja antioksidantteja, jotka tarjoavat lisäetuja hiuksille ja päänahalle. Fermentaatiolla saadaan hiustuotteeseen parempi rakenne ja hiukset ovat helpommin hallittavat.


Vinkki! Alonia-hoitoaineita voi myös käyttää jätettävinä hoitoaineina pehmentämään ja siloittamaan hiuksen pintaa nukutun yön jäljiltä250ml, vegaaninen

Inci:

Aqua***

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*

Cetearyl Alcohol***

Behentrimonium Methosulfate***

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter* **

Glycerin*

Stearamidopropyl dimethylamine***

Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract*

Aloe Barbadensis Leaf Extract*

Rosa Damascena Flower Water* **

Pelargonium Graveolens Flower / Leaf / Stem Water*

Salvia Officinalis Leaf (Clary Sage) Extract*

Benzyl alcohol***

Dehydro Acetic acid***

Sorbic acid and Benzoic acid***

* Sertifioitu luomuraaka-aine tai villinä kasvanut raaka-aine

** Hävikki raaka-aine

*** Luonnollinen raaka-aine