EKOLOGINEN HIUSTENHOITO KASVEILLA

Bambu hiustenhoidossa

Tuotteissa (1 & A) ekologinen ja monimuotoinen bambu tuo hiuksiin vahvaa lämmönkestävyyttä, jolloin hius kestää paremmin lämpökäsittelyjä, kuten föönausta ja kuumia rautoja. Korkean piidioksidipitoisuutensa vuoksi bambu on nerokas ainesosa, koska se antaa hiuksille ryhtiä, kiiltoa ja ennenkaikkea kestävyyttä. Riisiproteiini yhdistettynä bambuun takaa erittäin vahvan hiuksen. 

Bambu on ekologinen ja monipuolinen kosmetiikan raaka-aine joustavuutensa ansiosta. Bambun kuidut sitoo kosteuden hiuksiin samalla rakentaen hiusta vahvemmaksi.

Mainittava ominaisuus bambussa on sen antibakteerisuus ja kyky syväpuhdistaa hiukset ja päänahan iho epäpuhtauksista ja ympäristömyrkyistä.

Bambua tuotteissa:

1. SHAMPOO FOR EVERYDAY USE - Shampoo kaikille hiuksille

A. CONDITIONER FOR EVERYDAY USE - Hoitoaine kaikille hiuksille

Ekologinen hiustenhoito


Alonia tuotteissa olevat vahvistavat ja korjaavat ainesosat (proteiinit) ovat riisistä, kaurasta ja lehtikaalista, mutta myös porkkanasta. Näiden raaka-aineiden proteiinit on pilkottu pieniksi eli hydrolisoitu, jotta imeytyvyys hiukseen taataan. Hius rakentuu 80% proteiineista, joten usein hiukset tarvitsevat niitä myös ulkopuolelta pysyäkseen jäntevinä ja mitä pienempänä proteiini on, sitä sutjakammin se pääsee hiussuomujen alle tekemään rakennustyötään.

Tiesitkö? Lehtikaali on raaka-aineena oiva proteiinin lähde, mutta myös antioksidanttisen ominaisuutensa vuoksi anti-aging, sietäen hyvin lämpöä. Lehtikaali siis nuorentaa! Lehtikaali antaa myös kiiltoa hiukseen ja sisältää runsaasti A-ja E-vitamiineja. Yhdessä porkkanan A-vitamiinin kanssa ne hoitavat kuivia, katkeilleita ja haaroittuneita hiuksia. Nämä vitamiinit myös suojaavat hiusta auringolta. Näitä raaka-aineita löydät kosteuttavasta hoitoaineesta B NOURISHING CONDITINER FOR DRY HAIR.Vinkki! B. NOURISHING CONDITIONER FOR DRY HAIR -Hoitoaine toimii sekä aurinkosuojana, että after sun- hoitona auringon oton jälkeen.