B. Nourishing conditioner


Hoitava B Hoitoaine rauhoittaa ja hoitaa päänahkaa ja auttaa hiuksia kasvamaan. Sopii pitkille ja rasittuneille hiuksille, mutta myös lyhyille ja paksuille hiuksille. Valitse myös tämä hoitoaine, kun hiuksesi tarvitsevat korjausta.

Shea, eli karitevoi toimii hiuksen ja päänahan kosteuttajana sekä hiuksen pehmentäjänä, jolloin hiukset kampautuvat helposti. Karitevoi eli sheavoi tunnetaan atopiaa hoitavista piirteistään, joten se sopii erittäin hyvin atooppiselle ja kuivalle päänahan iholle.

Sheavoi suojaa hiusta auringolta.

Hunaja B Hoitoaineessa tasapainottaa päänahan toimintaa, lisää lämpösuojaa sekä sulkee hiuksen tehokkaasti.

Vahvana antioksidanttina ja proteiinina tuotteessa on lehtikaali, joka sisältää myös hiuksille tärkeitä A- ja E-vitamiineja. Toinen A-vitamiinin lähde hoitoaineessa on porkkana, jolloin sen myötä tämä tuote hoitaa myös auringon aiheuttamia vaurioita ja katkenneita hiuksia.

Tuotteessa on ihania raaka-aineita kunniottavia fermantaatioita, kuten probioottinen retiisijuuri-fermentaatio, jonka seurauksena tuotteeseen saadaan mikrobipohja, jolla on päänahan ihon hyvinvointia edistäviä sekä hiusta suojaavia vaikutuksia.

Myös hunaja tässä tuotteessa on käsitelty (kookos)fermentoinnilla, jossa tällä hienovaraisella käsittelymenetelmällä hunajasta saadaan irti mikroravinteet tasapainottamaan päänahan toimintaa. Terve mikrobiomi päänahassa on tärkeä tasapainoisen ihon ylläpitämiseksi, jotta hiukset saavat voimaa kasvaa hyvin. 

Fermentaation probioottiset ja prebioottiset hyödyt: Käyminen tuottaa probiootteja, jotka ovat hyödyllisiä bakteereja, ja prebiootteja, jotka ravitsevat ihon luonnollista mikrobiomia toimien hyvänä suotuisien bakteerien kasvualustana. Nämä yhdessä auttavat tukemaan tervettä mikrobitasapainoa iholla ja päänahassa edistäen ihon ja hiusten yleistä terveyttä.

Hoitoaineen sisältämien raaka-aineiden lehtikaalin, porkkanan, sitruunan ja kauran proteiinit on pilkottu pienen pieniksi eli hydrolisoitu, jotta saavutettaisiin niiden paras imeytyminen hiukseen. Tällöin taataan proteiinien paras imeytyvyys ja tehokas hiuksen korjautuminen.

Vinkki! Suositellaan kuivalle, ja etenkin atooppiselle, iholle perusrasvan tavoin suoraan päänahan kuiviin kohtiin laitettavaksi.

Vinkki! Hoitoaine sopii myös käytettävän tehohoitona, jolloin vaikutusaikaa hiuksessa voi pidentää 20 minuuttiin ja sen jälkeen huuhdellaan normaalisti pois.


NOURISHING B CONDITIONER VOITTI SYKSYLLÄ 2023 JÄRJESTETTÄVÄN POHJOISMAIDEN SUURIMMAN LUONNONKOSMETIIKAN GAALAN PARHAIMMAN HOITOAINEEN TITTELIN!


250ml, sisältää hunajaa

Inci:

Aqua***

Cetearyl Alcohol***

Behentrimonium Methosulfate***

Stearamidopropyl dimethylamine***

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil* **

Glycerin*

Ribes Nigrum (Black Currant) Leaf Extract* **

Ginkgo Biloba Leaf Extract & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate***

Honey Cocoates & Lactobacillus Ferment***

Hydrolyzed Kale Protein & Hydrolyzed Carrot Protein & Hydrolyzed Lemon Protein &Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate*

Hydrolyzed Oats & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate***

Benzyl alcohol***

Dehydro Acetic acid***

Sorbic acid and Benzoic acid***

* Sertifioitu luomuraaka-aine tai villinä kasvanut raaka-aine

** Hävikki raaka-aine

*** Luonnollinen raaka-aine