Kullan arvoisia Vinkkejä!


Alonia sarja taipuu moneen!


Alonia sarjan hoitoaineet eritoten taipuvat moneen, kumpaakin alonia-hoitoainetta voi käyttää myös jätettävänä- sekä tehohoitona!

A. Hoitoaine käy muotoilurautojen alle, sisältämänsä kuumuutta sietävän bambun ja riisiproteiinin takia.

B. Hoitoaine käy erittäin hyvin psoriasiksen aiheuttamiin kuiviin kohtiin. Sitä voi laittaa perusvoiteen tapaan suoraan päänahan kuiville kohdille. Hoitoaineen voi jättää päänahan iholle seuraavaan pesuun.

B. Hoitoaine käy hyvin myös kuivan ja ärtyisän ihon paikalliseen hoitoon. Hiero herneen kokoinen määrä hoitoainetta kutiavaan kohtaan. Voit tässä kohtaa lisätä myös tipan Peace tuoksua hoitoaineen sekaan. Peace-tuoksun sisältämä laventeli rauhoittaa ihon pian.


Jos kärsii kuivasta päänahasta tai kuivista hiuksista, alonia-hoitoaineilla kannattaa tehdä päänahan ja hiusten naamioita. Hoitoaineet sisältävät mango,- manteli- ja sheavoita, sekä spesifejä fermentaatioita, jotka takaavat päänahan ihon oikeanlaisen bakteerikannan ja hiuksen ilmavan kosteutuksen. Jos haluaa, haudehoitoon voi lisätä Energy (rosmariini + appelsiini) -tippoja lisäämään verenkiertoa päänahassa.

Katso täältä lisää hiustenhoidosta rosmariinilla!


Alonia shampoot - terapeuttiset hiustenpesuaineet


Shampoot 3 ja 4 ovat erityisesti päänahan ongelmiin suunniteltuja terapeuttisia shampoita. Vahvistava 3 Shampoo sisältää rosmariinia ja hamamelista, jotka kiihdyttävät verenkiertoa päänahassa ja saa hiustupen elpymään eloon. Tasapainottava 4 Shampoo rauhoittaa ja ravitsee herkkää ja arkaa päänahkaa fermentoiduilla raaka-aineilla ja salvialla.

Tee näin:

Kostuta hiukset, levitä terapeuttinen alonia-shampoo hiuspohjaan, anna vaikutta 3-8min ja huuhtele. Hoida alonia-hoitoaineella.

Pese alonian 3 ja 4 'terapia-shampoilla' silloin tällöin tai käytä tarvittaesssa jatkuvasti. Konsultoi kampaajaa kertomaan päänahan kunnosta ja shampoon vaihtamisesta alonia-sarjan 1 tai 2 shampooseen ongelmatilanteen hälvettyä.


Lisää tuoksu tai ole lisäämättä


Lisää haluamasi tuoksu shampooseen tai hoitoaineeseen itse

Alonia shampoiden ja hoitoaineiden pohjat ovat hajusteettomat, mikä edesauttaa oman Alonia Eco Hair Therapy-sarjan kasvituoksun lisäämisen tuotteisiisi. Tuoksut on juonnettu aromaterapiasta ja neljästä vaihtoehdosta sinulla on valittavissa:

Tuoksu I: Raikas tuoksuöljy kurkulla ja eukalyptuksella rentouttamaan mieltäsi.

Tuoksu II: Rosmariininen energisoiva tuoksuöljy tuomaan voimaa päivääsi.

Tuoksu III: Sitruunainen tuoksuöljy harmoniaan ja keskittyminen palaveriin on taattu.

Tuoksu IV: Pehmeä orvokkinen laventeli tuoksuöljy rauhalliseen uneen.

Lue tuoksuista lisää!

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan ja kuulemaan itseäsi: saako jokin tuoksu sinut rauhalliseksi, toinen energiseksi?


Tai käytä hoitoaine tuoksuttomana


Tuoksuyliherkkyys on yleinen oire ja monet eivät voi käyttää tuoksuja lainkaan. Alonia-sarja on suunniteltu niin, että halutessaan tuoksuttomiin alonia-tuotteisiin voi itse lisätä tuoksun.  Tai vaihtoehtoisesti voi tuoksuttaa esimerkiksi vain shampoon ja jättää hoitoaineen ilman tuoksua.

Jos pitää tuoksuista, voi Alonia Eco Hair Therapy-sarjan tuoksuja käyttää muuallakin kuin alonia-hiustenhoitotuotteissa. Pipettipulloissa on reilusti tuoksuöljyä, siitä riittää kokeilla muihinkin tilanteisiin. Voit esimerkiksi tuunata alonia-sarjan tuoksuilla tuoksuttoman vartalovoiteesi ja niin käyttää sitä parfyyminä. Voit käyttää myös tuoksuja diffuserissa perinteisen eteerisen öljyn tapaan, tai lisätä tuoksuöljyä pyykkietikkaan. Tuoksupulloa voi helposti pitää matkoilla mukana. Eukalyptus & kurkku (Refresh) -tuoksu raikastaa hetkessä hotellihuoneen ilman! Pientä alonia tuoksupulloa voi pitää mukana myös arjessa. Jos edessä on tilanne, johon vaaditaan rohkeutta tai keskittymistä, nuuhkaise Focus-tuoksua tai sipaise sitä hihan sisäkulmaan.

Lue lisää tuoksuista täällä!